Sfeerbeelden

Inschrijvingen

Lagere schoolkinderen moeten NIET aangemeld worden maar kunnen als volgt worden ingeschreven:

– Kleuters die overstappen van de kleuterschool Ter Dreef naar de lagere school Ter Dreef:

  • Hun inschrijving loopt door van de kleuterschool naar de lagere school als ze alle nodige documenten invullen en ondertekenen. In de loop van de volgende weken zullen we de nodige documenten met uw kleuter meegeven.

– Kleuters die overstappen van een andere school naar de lagere school Ter Dreef:

  • Kunnen ingeschreven worden vanaf 23 maart 2021 telkens tussen 8.30 uur en 16.30 uur na een telefonische afspraak. De inschrijvingen verlopen chronologisch tot de maximumcapaciteit is bereikt.

– Andere lagere schoolkinderen:

  • Lagere schoolkinderen die behoren tot een voorrangsgroep (dit zijn: broers en zussen van kinderen die reeds ingeschreven zijn in Ter Dreef en kinderen van het personeel) kunnen ingeschreven worden vanaf 8 maart tot en met 19 maart 2021 telkens tussen 8.30 uur en 16.30 uur na een telefonische afspraak. De inschrijvingen verlopen chronologisch tot de maximumcapaciteit is bereikt.
  • Lagere schoolkinderen die niet behoren tot een voorrangsgroep kunnen ingeschreven worden vanaf 23 maart 2021 telkens tussen 8.30 uur en 16.30 uur na een telefonische afspraak. De inschrijvingen verlopen chronologisch tot de maximumcapaciteit is bereikt.

Open schooldag:

Deze mag door de huidige Covid-19 maatregelen niet doorgaan.                 

Na de krokusvakantie voorzien we een digitaal alternatief.

 

Procedure inschrijvingen en maximumcapaciteit: Klik hier.